March 29, 2009

Aku sEorang budak yang simple

Aku nie Tak pilih kawan tapi aku tak suke kawan dengan lelaki sebab kawan-kawan lelaki aku sumenye gay. Ramai orang kata aku tak hensem sebab aku kawan dengan tom cruise. Aku benci dengan lipas sebab lipas lari laju, sebab tuh aku tak sempat pukol die. Aku suke adik aku sebab aku abang die, aku suke buli die. Aku suke pegi tandas, sebab lepas makan aku suke buang. Tiap-tiap Jumaat aku suke makan cendOl sorang-sorang sebab mase tuh sume orang pegi semayang Jumaat. Aku suke makan koko krunch sebab slalu bagi mainan free. Tapi aku benci sardin sebab aku tak penah makan. Aku suke mengaji sebab ustaz aku sangat garang. Aku dulu famous sebab kawan dengan siti nurhaliza. Aku lebih suke kawan dengan monyet daripada kawan-kawan aku sebab dorang lebih hensem dari aku. Aku lebih rela kawin dengan pengkid sebab kawan-kawan pompan aku sumenye lessy. Aku suke kat Jessica Alba tapi die tak penah hiraukan aku. Aku tak suke berenang sebab aku tak pandai berenang. Aku suke baby gurl sebab bile baby tuh senyum aku rase die cam nak ngorat aku. Aku suke botak kepale sebab time tuh sume orang suke pandang aku. Aku tak suke men sorok-sorok sebab takde sape nak cari aku. Aku suke makan choki-choki sebab choki-choki la yg wat aku kantoi pose setiap tahun. Aku suke Britney spears, tapi mak aku tak bagi, die cakap seksi. Aku benci kucing sebab aku suke dera kucing. Aku suke lembu sebab aku suke baling taik lembu kat lembu. Aku tak suke setan sebab die jahat sangat. Ramai pompan suke kat aku sebab aku pandai masak. Aku suke kluar shoping hanya untuk tukar duit syiling. Aku suke beli henpon sebab aku takde henpon. Aku taw aku pandai sebab tu aku blaja sampai tingkatan 3. Aku syukur sebab aku masih ade diri aku. Sekian…Amin..