July 23, 2009

Main2..

Satu ketika di dalam kelas yang bising bila ketiadaan lecturEr, dgn tetiba datang seorang LecturEr menjerit Silent!!!!!!!!!!!!!! semua student2 terus diam dan tidak ada bunyi langsung... tidak semena-mena ada seorang student di depan sekali bergegar-gegar badannya lalu lecture itu pun bertanya hairan.. "kai, kenapa dengan kamu ni bergegar2..?" "kamu sakit ker?" jawab si kai "maafkan saya cik.." "saya terpilih option Vibarate mode, skg saya tukar mode silent pulak ye cik.."

Sape paNdai...?

Di dalam kelas, seorang cikgu tadika tanya soalan, "Ada 3 ekor burung di atas pokok. Seekor ditembak pemburu, berapa ekor lagi tinggal di atas pokok?" si Abu angkat tangan dan jawab, "Kosong cikgu". "Kenapa kosong Abu?" tanya cikgu. "Sebab 2 ekor lagi tu mesti laa terbang lari cikgu." "Salah! Jawapannya tentulah 2 Mat, 3 tolak 1 sama dengan 2. Tapi cikgu suka cara kamu berfikir".
Selepas habis kelas, Cikgu tu belanja Abu makan aiskrim. Abu tetiba bertanya, "Cikgu, ada 3 orang perempuan makan aiskrim. Satu tu style telan semua sekaligus, satu lagi gigit sikit2, dan satu lagi jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis. Cuma satu je antara tiga tu yang dah kawin, yang mana satu cikgu?" Tergamam cikgu dengan soalan Abu. Cuba berlagak neutral cikgu menjawab, "Yang jilat keliling dulu dan kulum aiskrim sampai habis tu kot". "Salah cikgu, yang pakai cincin kahwin laa yang dah kahwin. Tapi takpe, saya suka cara cikgu berfikir"
Muehehehe...

July 22, 2009


arggghhhh...aku sgt bOrinkkk..!
ape akan terjadi kalo kite bOrink???

a)menguMpaT?
b)men intEneT?
c)men hEnpOn?
d)kua enjOy2?
e)sume di atas?

aku suke jwpn a tu..maybe lately nie aku memang suke
mengumpat kOt..ade jer bende nak aku uMpaTkan..
adOi..mEsti byk dOsa aku nanti..taPi yg aKu pelik, lately nie
asaL Org laki lagi tErEr ngUmpat dari Org pOmpaN eh?
aku pelik skit jEr seBab aku pOn saLah soRang dari Orang laki tU..
muehehehhehee..
tapi kalo aku pilih jwpn b...tu bukan aku kOt..cOz aku bukan
suke sgT men teNet nie..kaLo aku on9 jer mesti sebab nak cari
article baru2 tUk proJect aku..xpon assignmeNt...
men henpOn? uissshhh..aku mmg xbOle kalo xde henpOn..bOle mati aku
nanti..tu ar peneman aku di kala sedang bOrink..berbekalkan duit gaji 300hengget,
aku beli gak coz henpOn aku leh men mp3 tanpa bukak music player kat lua..
aku kan kaki music skit..tp aku xminat music rock kapak n dangdUt!!!
aku suke jwpn d.. leh kua shopink2..xpon g men bowlin..
sO, kat sape2 yg rase agak terer nak cabar aku yg xterer nie..sila la..
aku on jer..

kesimpulan..aku amik pilih e..
ahahahaha..sebab aku bOsan, suMe aku wat...

July 9, 2009

waTak kaToOn


akU xTaw Nape akU sUke diE nih..
Tapi akU sUke sEbab PeranGai diE
yaNg machO, PendiaM, MisTeri dan PendeNdam..
MaybE akU pOn caMtu kOt..hahahhaha..

July 6, 2009

adOi...

aku di menara gading mendaftar di tadika seri alam melalui jalan berliku dan bersosial seolah2 di dataran merdeka ketika menyambut ari merdeka setiap 31 Ogos dan idop seperti di penjara sungai buloh seketika melihat pemandangan anak bulan yang selalu leh aku tengok kat tv dalam cite2 seram sambil berpikir, leh ke aku idop kat sini lagi setahun setengah..??