March 8, 2011

Dean List for me



yeahh...memang aku dapat dekan...aku ngaku..
memang aku nampak cam budak bodoh yang kuat main..then aku dapat dekan..
yupp...dekan bagi aku hanya takat dekan jer...
nie sume sebab aku sakit ati xdijemput tuk pegi majlis dekan..
da la first time dalam hidop...satu kali, xdijemput pon..gile ah..
dorg xiktiraf kelayakan aku mungkin sebab aku slalu lewat ke kelas, slalu mengantok dlm kelas, slalu lambat wat assignment, slalu wat lawak dalam kelas, slalu xbeli buku teks (bukan slalu tapi jarang skali), slalu tido mase final exam n test2, slalu macam2 la....
haihhh....bukan la nk blagak bro, tapi skit sebanyak aku terasa la...kenapa sampai macam tu...da la sorry pon xde..alasan pulak, hadoi.."takot korang tak datang"...siot jerrr....(jap2, aku nangis...)

bnde2 camnie la yg wat aku jadi semakin malas nak blaja da..watpe pon blaja tinggi2 n pandai2 tapi nnti bile keje, xgune pon sume tu...kadang2 tu aku terpikir gak...what for dean list tu...company bukan tgk tu..sume nak tengok experience bkerja ko..fresh grad kalo pandai camne pon tapi xreti wat keje...abis la...
so, moral kat sini, bile wat event, kne la amik taw impact die..kot yer pon event da expired lebey seminggu, cabut la poster tu..kan da wat aku kiciwa..(wawawaaaa)...
moral2 len..sambil blaja pon kne gak carik experience wat keje sambilan...aku bole, xkan korg xbole kan...bukan susa pon..yg penting, bukan kne pandai dalam blaja jer..tapi kne pandai dalam hidup...percaye la..itu realiti dunia skang...

aku? suke art & film, tapi blaja office management n event management, skang keje kat business banking...pelik? itu lah realiti..