May 24, 2009

duLu-duLu bukaN sEkaraNg..

akU tEringat zaman2 lamer aku time aku diplOma dulu..
tak disangkaL, aku bukannyerr jahat tP nakaL skiT la..
paling aku xleh luPer ialah biLik tidO aku..katiL aku..
memang bile aku tidO, 2 ari pon lom tentu aku bangOn..

tEringat gak aku kaT kekawan lamer aku yg da lame aku tak jumper..
rOomate akU cam baha, paan, syafiq kunin, azrul kacak...
sume muke baik tapi perangai cam setan..
tu tak masuk lagi kekawan aku yg kat baskin dulu cam emi setan(memang die setan), jas pendek..(hahaha), wanie, zali n sesape lagi la...
keje jumpe eskem, makan eskem, curi eskem, tido eskem, sume2 la pasal eskem..
wuwuwu...rindo gak aku kat sumer tu..
eh..teringat gak kat skandal aku kedai sebelah baskin..(hahahahah..!)
jiran2 kedai pon sume baik2..(ala..kalo aku bg eskem, sume jadi baik..)

kawan2 diploma aku pon sume bgos2 sebab sume setiakawan n dorang pon otak mmg cemerlang especially bab menipuu..huhuhu..(zfq, wan, kOde, bob..dan len2..)
mmg banyak bnde aku dok wat dengan dorang nie..ala..kalo lepak..adoi..smpai suboh pon lom tentu tamat..

tapi tanpe dorang sume2 nih..lom tentu aku skang berdiri kat tempat yang aku berdiri skang nie..(kat lantai gak..adoi..)
walaupon skang aku di dunie baru n environment baru..(girl baru..uhuhu..) aku tetap tak luper asal usul aku..kawan2 lamer yg pernah tlg aku..lepak dgn aku..
korang sume bagos2..tp mase berubah coz aku semakin bz..(bz duk rumah, makan, tido n besakan peroT..hahaha..)

nie ade la skit pic2 aku time aku dolu-dulu..taraaa....








sOry la kaLO tak banyak pic coz pendrive aku ilang...(wawaawaaaaa..!)
cd aku pon ilang..(waaaaa..!)
aku juz ade pendrive 256mb jer..huhuhu..giler sedey..
lapTop pon xder..nie pon laptOp pinjam...
tapi xper..coz bg aku..aku da memorikan sume pic2 yg ilang tu dalam oTak aku..
amin..