October 13, 2012

STUDENT DARI JOHOR

Hehe.. Gua akan taip laju-laju sebab dah rase nak terkincing nie! Bulan lepas, gua ade buat video project skit dgn student dari Uitm Johor..dan gua rase dorang nie sangat best! Tak caye? Jap..gua tunjuk wajah-wajah riang dorang..

Ceria dow dorang nie..dan kadang-kadang membuatkan gua rase cam nak jadi student balik...sebab jadi student sangat seronok, trust me!..Jadi setelah gua set masa dengan dorang, gua pon ke Shah Alam..tempat yang dipilih untuk gua jadikan venue tuk project video tu..

Sedikit sebanyak sinopsis die, berkisarkan tentang setiap manusia biase yang bekerja dan belajar (dalam video tu, korang boleh nampak macam2 jenis pakaian dorang pakai dan gayakan), tetapi hidup dorang nie sangat segar dan ceria, disebabkan apekah dorang jadi sangat segar dan bersemangat? Ianya disebabkan oleh sejenis minuman bertenaga (energy drink) yg diberi nama BOLT. (bebudak nie gak yg cipta nama tu..) Antara watak-watak yang ade, jurugambar, model, pakcik cleaner, budak pompan jogging, student study dan lain-lain...Alhamdulillah, gua berjaya gak buat video nie dalam mase beberapa hari!

Tetapi oleh sebab gua agak buta IT, gua agak tak reti nak upload video tu kat sini..hehehe! Kalo ade yang tahu, ajar-ajarlah gua ye..Sekian jer entry kali nie.. Gua kena g toilet sebab mak gua pesan, kalo nak kincing jangan tahan-tahan! Zasss....!