February 17, 2011

Like HeLL

Satu hari yg tension giler..
Adoi..tak sangka selama nie aku dikelilingi oleh orang-orang yg bangang..
Da ckp banyak kali pon still kua kan gak idea2 yg bangang tu..
Cipan la..ko xpena rase badan aku camne, kalo ko kat tempat aku, ko sarung kulit aku,
Ko taw la..langit tinggi ke rendah….cam cibai jer..
Bukan la aku xnak, tapi aku xtahan..kalo ko kat tempat aku pon same…
Mase ko tgh panas, bukan takat ajak kua, ajak lepak pon ko sound aku gile…
Pastu ko sedap perli2 kan..sindir2 sane sini…macam bagoss….
Xpe la..ari nie ari ko..nanti kite tengok la camne….bumi nie bulat..
Nak tengok tinggi mane tahap konfiden ko yg macam bagos sangat tu….

(panas jerrrrr…)